Geïsoleerde kruipruimte zonder ongedierte

Voordeel 1. Zeer hoge isolatiewaarde

De Neopixels®-parels staan bekend om de hoge isolatiewaarde. De combinatie van isolatie op de bodem en tegen de muren van de kruipruimte zorgt ervoor dat de isolatiewaarde verder stijgt. Zo wordt er een uitstekende thermische prestatie bereikt. Het vloeroppervlak koelt minder af, zodat de thermostaat minder vaak aanslaat en u energie bespaart.

Zo werkt het:

My Insulation brengt de bekende Neopixels®-grafietparels aan op de bodem en tegen de muren, waardoor er minder verdamping optreedt en de kruipruimte droger wordt.

Voordeel 2. Geen vochtige kruipruimte meer 

Neopixels® Bodemisolatie 5.0 All in One zorgt voor een stabiele, constante vochtbalans in huis. Wat houdt dit in? De isolatie zelf is ongevoelig voor vocht en de kruipruimte, funderingswanden en vloer blijven droog. 

Er ontstaan geen micro-organismen zoals schimmels meer. Bovendien gaan balken, vloeren en beton langer mee doordat ze niet worden aangetast. De constructie heeft een constante lage vochtbelasting, waardoor er geen aantasting meer plaatsvindt.

Deze veroudert dus minder snel.

Voordeel 3. Ongedierte kan zich niet nestelen 

Ratten en muizen kunnen zich niet langer nestelen in de kruipruimte dankzij de laag parels op de bodem en tegen de wand. Bestrijdingsmiddelen voor ratten en muizen zijn - of worden verboden vanaf 2023. Het is dus van belang om deze dieren buiten de deur te houden, zeker aangezien bepaalde

ongediertesoorten ziektes kunnen overdragen

Neopixels® Bodemisolatie 5.0 All in One heeft nog meer voordelen:

• Het is milieuvriendelijk en honderd procent recyclebaar.

• De kruipruimte blijft bereikbaar.

• Naadloze isolatie.

• Het materiaal gaat levenslang mee.

• Het zorgt voor een behaaglijke woning met een gezond klimaat.

• Het wordt aangebracht door vakkundige installateurs.

Enthousiast geworden ?