Vloerisolatie2
Agrarisch   |   Industrie   |  Woningbouw    |   Utiliteitsbouw   |   Kerken
Professionele Vloerisolatie voor Zakelijke Toepassingen

Optimale vloerisolatie

De kruipruimte onder een zakelijk pand kan een vochtige en koude omgeving zijn. Een begane grondvloer zonder vloerisolatie kan kou en vocht uit de kruipruimte binnenlaten. Dit kan leiden tot problemen zoals schimmelvorming, een oncomfortabel binnenklimaat en hogere stookkosten. Bovendien gaat er veel warmte vanuit het pand verloren naar de kruipruimte.

Wat Houdt Vloerisolatie In?

Vloerisolatie omvat het aanbrengen van een isolatielaag aan de onderkant van de begane grondvloer, en dit gebeurt via de kruipruimte van het pand.

Vloerisolatie voorkomt de toetreding van kou en opstijgend vocht uit de kruipruimte en reflecteert warmte naar boven, zodat warmteverlies wordt geminimaliseerd. Hierdoor koelt de vloer minder snel af en hoeft er minder intensief gestookt te worden. Het resultaat is een hoger wooncomfort en lagere energiekosten. Een vloer met vloerisolatie kan gemiddeld drie graden warmer zijn, wat u direct zult merken!

Gratis en Vrijblijvend Advies:

Benieuwd naar wat wij voor uw zakelijke pand kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek. Onze adviseurs staan klaar om gratis en vrijblijvend advies op locatie te geven. Uiteraard ontvangt u daarna een op maat gemaakte offerte. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Bekijk onze vloerisolatie projecten

Zakelijk advies & prijsopgave

Selecteer de toepassing
Agrarisch
Industrie
Woningbouw
Utiliteitsbouw
Kerken
Kies type isolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Bodemisolatie
Logo my insulation

Isoleren met My Insulation, de isolatie expert.  Besparend en bewust. "Samen naar een duurzame toekomst."

 

Contact

Openingstijden

maandag:     08:00 - 17:30
dinsdag  :     08:00 - 17:30
woensdag :  08:00 - 17:30
donderdag:  08:00 - 17:30
vrijdag:         08:00 - 17:30
zaterdag:      gesloten