Isolatie Subsidies

Er zijn tal van interresante subsidie regelingen voor het isoleren van je huis. Een duurzame toekomst bouwen we samen.

ISDE Subsidies

Net als My Insulation, gaat de overheid ook voor een duurzamere wereld. Daarin is er een subsidie beschikbaar voor mensen die verduurzamende maatregelen nemen. Hoewel isolatiemaatregelen sowieso al een goede investering zijn, omdat u de kosten snel terugverdient en er daarna geld mee zal besparen, maakt een subsidie de investering nog interessanter! U krijgt tot wel 25 euro per m² isolatie vergoed! 

Lees verder voor de voorwaarden van de subsidie en de stappen om de subsidie aan te vragen.

Voorwaarden van de subsidie voor isolatie

U moet net als eerder minstens twee maatregelen nemen om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie. Echter, in plaats van twee soorten isolatie aan te brengen, kunt u er ook voor kiezen om één soort isolatie te combineren met een ander soort duurzame maatregel. Denk hierbij denken aan het plaatsen van een warmtepomp, zonneboiler of een aansluiting op het warmtenet. 

In aanmerking komen voor de subsidie? 
Dit zijn de belangrijkste voorwaarden:

 • U komt in aanmerking voor de subsidie als u minimaal 2 maatregelen laat uitvoeren. Als u kiest voor 1 soort isolatie, moet u er nóg een kiezen. (Of u kiest voor een warmtepomp, zonneboiler, of warmtenetaansluiting.)
 • Alle isolatiemaatregelen moeten zijn uitgevoerd in de bestaande thermische schil.
 • De uitvoering is gedaan door een bouwinstallatiebedrijf. De uitvoering mag u niet zelf doen. 
 • U vraagt max. 12 maanden ná uitvoering van de eerste isolatiemaatregel subsidie aan.


My Insulation voldoet aan alle technische voorwaarden voor deze subsidie. Dat betekent dat u My Insulation kunt inschakelen én subsidie kunt ontvangen.
De technische voorwaarden voor het isolatiemateriaal en de werkwijze kunt u vinden op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland: rvo.nl

besparende isolatie

Stappenplan voor online aanvragen
van ISDE-subsidie

 • Stap 1: U kiest de soort isolatie of andere maatregelen die u wilt laten uitvoeren. 
 • Stap 2: In dit document bekijkt u hoeveel subsidie u krijgt voor deze maatregelen. Wij maken het u alvast gemakkelijk. Vanwege de materialen die My Insulation gebruikt krijgt u de volgende bedragen gesubsidieerd:
  Dakisolatie: €20 per m²
  Spouwmuurisolatie: €5 per m²
  Vloer/bodemisolatie: €7 per m²
 • Stap 3: Laat uw maatregelen uitvoeren door My Insulation. U krijgt een factuur voor de arbeid en materialen. Deze heeft u nodig voor de subsidie-aanvraag. Maak ook een foto als My Insulation de isolatie komt aanbrengen, waarop het merk en type isolatiemateriaal te zien is. Wij zullen u hierbij helpen of u hieraan herinneren.
 • Stap 4: Uw aanvraag voorbereiden. Houdt uw DigiD, factuur, en de gemaakte foto's bij de hand. Onze factuur bevat alle benodigde informatie. Alleen de datum van uw betaling moet u zelf nog achterhalen. Voor de volledige lijst vereisten, kijkt u hier
 • Stap 5: De subsidie aanvragen. Hiervoor klikt u op onderstaande knop, en logt u in met uw DigiD. De stappen worden vervolgens vanzelf duidelijk.

Maatwerk advies & prijsopgave

Type woning
Kies een optie
Tussenwoning
Hoekwoning
Twee onder 1 kap
Vrijstaand
Logo my insulation

Isoleren met My Insulation, de isolatie expert.  Besparend en bewust. "Samen naar een duurzame toekomst."

 

Contact

Openingstijden

maandag:     08:00 - 17:30
dinsdag  :     08:00 - 17:30
woensdag :  08:00 - 17:30
donderdag:  08:00 - 17:30
vrijdag:         08:00 - 17:30
zaterdag:      gesloten