Isolatiespecialisten 

Over ons

My Insulation is een jong, ondernemend bedrijf dat kwaliteit boven kwantiteit stelt. My Insulation kan deze hoge kwaliteit waarborgen door constant veel aandacht te geven aan ontwikkeling van innovatie. De organisatie onderscheidt zich in een eerlijk en passend advies. Aanpakken, dat is waar de organisatie van houdt. Elke woning, schuur en utiliteitsgebouw is anders. Elke opdracht is een uitdaging en overal is een oplossing voor.


Duurzame Innovatie 

Bij My Insulation staat de woning centraal en het verhogen van uw wooncomfort. 
In de naam staat het al “We build green". Onze werkwijze is efficiënt, veilig en duurzaam. Door het aanleren van nieuwe vermogens zijn mensen beter in staat om om te gaan met de innovatie omstandigheden. De markt van isolatie is dynamisch. Om de beste kwaliteit te leveren, werken wij nauw samen met onze leveranciers. Coaching, trainingen en een veilige leeromgeving, dit zijn belangrijke zaken voor ons.


My Insulation
compact en flexibel 

Iedereen leert zowel woningen op te nemen als te isoleren, hierdoor kan er snel geschakeld worden. De verkoper kan dus net zo goed voor uw deur staan om te isoleren. Dit maakt ons krachtig waardoor, zowel de klant als de organisatie, niet voor verrassingen komt te staan. 


Onze werkwijze

De organisatie verbindt en daagt mensen uit. Bovendien, leren is veranderen. Wij gaan procesgericht te werk, we zijn eigenwijs en volgen onze eigen intuïtie. Afspraak is afspraak, no nonsens mentaliteit. 


Ons verhaal

Zoals alle grote dingen zijn ook wij klein begonnen. We waren een paar vrienden met mooie ideeën en gingen van start. En dat heeft tot iets moois geleid!