Spouwmuur isolatie putten

Spouwmuurisolatie verwijderen

Spouwmuurisolatie verwijderen

Bij oude spouwmuurisolatie is het belangrijk om te beseffen dat de materialen van vroeger niet kunnen wedijveren met de kwaliteit van tegenwoordig. Deze verouderde isolatie kan verpulveren of verzakken, waardoor koude muren en vochtproblemen de kop op kunnen steken. In sommige gevallen kan het zelfs leiden tot onnodig energieverlies. Het goede nieuws is dat er een oplossing is: oude spouwmuurisolatie verwijderen. In dit artikel ontdekt u hoe My Insulation, dé isolatie expert, uw spouwmuurisolatie kan verbeteren voor een comfortabeler en energiezuiniger huis.

Oude Spouwmuurisolatie Analyseren

Het begint allemaal met een grondige analyse door My Insulation. We gebruiken endoscopen om uw bestaande spouwmuurisolatie te inspecteren. We bepalen het isolatiemateriaal en de huidige kwaliteit om te bepalen welke stappen nodig zijn voor een optimale isolatie.

Oude Isolatie Vervangen of Aanvullen?

Eenmaal de analyse is afgerond, ontvangt u advies op maat van My Insulation. Afhankelijk van de staat van uw oude isolatie, kan het beter zijn om deze volledig te verwijderen en te vervangen door nieuwe isolatie, of we kiezen voor het bijvullen van de spouwmuur met modern isolatiemateriaal. Wat de beste optie is, lichten we graag toe.

Professioneel Verwijderen van Oude Isolatie

Het verwijderen van oude spouwmuurisolatie gebeurt met precisie door My Insulation. We verwijderen enkele stenen aan de onderkant van de gevel en zetten een afzuiger in. Ook boren we gaten in de voegkruisingen en blazen we met hoge druk om de oude isolatie te verwijderen. De afzuiginstallatie zorgt ervoor dat het oude materiaal veilig uit uw muur wordt gezogen.

Spouwmuur isolatie putten gelderland

De Voordelen van Vernieuwde SpouwIsolatie

Eenmaal de oude spouwmuurisolatie verwijderd is en de nieuwe isolatie is aangebracht door My Insulation, zult u de voordelen snel merken. Verbeterde isolatie resulteert in een energiezuiniger huis met aanzienlijk minder warmteverlies. Dit betekent niet alleen een comfortabeler leefklimaat, maar ook een lagere energierekening.

Mocht u meer willen weten over het verwijderen van spouwmuurisolatie met de expertise van My Insulation, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van een optimaal geïsoleerd huis.

Offerte/Advies

Maatwerk advies & prijsopgave

Type woning
Kies een optie
Tussenwoning
Hoekwoning
Twee onder 1 kap
Vrijstaand
Logo my insulation

Isoleren met My Insulation, de isolatie expert.  Besparend en bewust. "Samen naar een duurzame toekomst."

 

Contact

Openingstijden

maandag:     08:00 - 17:30
dinsdag  :     08:00 - 17:30
woensdag :  08:00 - 17:30
donderdag:  08:00 - 17:30
vrijdag:         08:00 - 17:30
zaterdag:      gesloten